Uw Identity Safe-gegevens importeren

U kunt uw Identity Safe-gegevens importeren uit het bestand waarvan u eerder een back-up hebt gemaakt. U kunt de Identity Safe-gegevens ook importeren uit het mobiele profiel dat u in de eerdere versie van Norton 360 Online hebt opgeslagen.

U kunt de geïmporteerde gegevens samenvoegen met de gegevens in de safe waarbij u momenteel bent aangemeld, of de bestaande Identity Safe-gegevens die zijn opgeslagen in de safe waarbij u bent aangemeld, vervangen door de geïmporteerde gegevens.

De opties Met bestaande gegevens samenvoegen en Bestaande gegevens vervangen verschijnen alleen wanneer u Identity Safe-gegevens vanaf een back-upbestand importeert.

Wanneer u Identity Safe-gegevens van een lokaal of mobiel profiel importeert, kunt u de gegevens alleen samenvoegen. De optie Originele gegevens verwijderen na samenvoeging verschijnt wanneer u de gegevens van een lokaal of mobiel profiel importeert. Deze optie is standaard geselecteerd.

Uw gegevens herstellen

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Configureren in de rij Gegevens importeren onder Identity Safe.

3. Selecteer in het venster Identity Safe-gegevens importeren onder Mijn gegevens importeren uit een van de volgende opties:

• Mobiel profiel (Station:Station:\)

Deze optie verschijnt alleen als u een extern station met een mobiel profiel aansluit.

• Back-upbestand

Als u deze optie selecteert, typt u of bladert u naar de locatie van het bestand waaruit u de gegevens wilt importeren.

4. Als u de back-up van uw gegevens met een wachtwoord hebt beveiligd, voert u dit in het vak Wachtwoord in.

5. Als u de gegevens uit een back-upbestand wilt importeren, selecteert u onder Tijdens importeren van gegevens een van de volgende opties:

• Met bestaande gegevens samenvoegen

• Bestaande gegevens vervangen

6. Klik op OK.

7. Klik op OK in het bevestigingsvenster.

Identity Safe-gegevens exporteren en importeren

Uw Identity Safe-gegevens exporteren

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.