Uw Norton Password Manager-gegevens Importeren

U kunt uw gegevens van Wachtwoordbeheer importeren uit het bestand waarvan u eerder een back-up heeft gemaakt. Er wordt alleen een automatische back-up van de safe gemaakt wanneer de betreffende functie is ingeschakeld. Standaardlocatie van map voor automatische back-up is C:\Documents\Norton Password Manager.

De opties Bestaande gegevens samenvoegen met geïmporteerde gegevens en Bestaande gegevens vervangen door geïmporteerde gegevens verschijnen wanneer u Norton Password Manager-gegevens vanuit een back-upbestand importeert. U kunt de geïmporteerde gegevens samenvoegen met de safe waarbij u momenteel bent aangemeld, of de bestaande gegevens vervangen die in uw safe zijn opgeslagen

Wanneer u een bestand wilt importeren, mag dit niet groter zijn dan 15 MB voor CSV-bestanden. Bovendien staat Norton Password Manager het importeren van NPM-bestanden (Norton Password Manager) niet toe.

Uw Norton Password Manager-gegevens importeren via Norton

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van het Norton-product op Internetbeveiliging en klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik onder in het venster Norton Password Manager op het pictogram Instellingen.

4. Klik op de tab Importeren/exporteren.

5. Klik in de rij Importeren op Importeren.

6. Selecteer in het venster Importeren in safe een van de volgende opties:

• Bestaande gegevens samenvoegen met geïmporteerde gegevens

• Bestaande gegevens vervangen door geïmporteerde gegevens

7. Klik op Importeren.

8. Navigeer naar de locatie van het bestand dat u wilt importeren.

U kunt de back-ups van uw safe oproepen via My Documents\Norton Password Manager Backups\<Norton-accountnaam>.

9. Selecteer het bestand en klik op Openen.

10. Als u verschillende wachtwoorden heeft voor de aanmeldingen die u heeft opgeslagen in de safe die u momenteel gebruikt en de safe waarnaar u importeert, geeft Norton een bevestigingsbericht weer. Selecteer een van de volgende opties:

• Klik op Bestaand wachtwoord behouden om het wachtwoord in de safe in de cloud te behouden.

• Klik op Geïmporteerd wachtwoord behouden om het wachtwoord in de safe in de cloud te overschrijven met het wachtwoord van de safe waarnaar u importeert.

11. Klik op OK in het bevestigingsvenster.

Video: Uw Password Manager-safegegevens importeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5466277
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 08/09/2021