Uw Identity Safe-gegevens exporteren

U kunt uw Identity Safe-gegevens exporteren ter beveiliging, voor gegevensherstel, of wanneer u uw Identity Safe-gegevens naar een nieuwe computer overbrengt.

Wanneer uw product verloopt, kunt u de Identity Safe-gegevens ophalen.

Uw Identity Safe-gegevens exporteren

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Configureren in de rij Gegevens exporteren onder Identity Safe.

3. Selecteer Bestandsindeling in het venster Identity Safe-gegevens exporteren.

U kunt een van de volgende opties selecteren:

• Back-upindeling voor Identity Safe

• Zonder opmaak

4. In het vak Mijn gegevens exporteren naar navigeert u naar of typt u de locatie waar u uw gegevens wilt opslaan.

5. Voer de naam in die u aan het bestand wilt geven.

6. Als u de back-up van uw gegevens extra wilt beveiligen met een wachtwoord, moet u het wachtwoord typen en bevestigen.

7. Klik op OK.

8. Klik op OK in het bevestigingsvenster.

Identity Safe-gegevens exporteren en importeren

Uw Identity Safe-gegevens importeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5466274_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 06/11/2011