Aanmeldingen bewerken

Via Aanmeldingen bewerken kunt u alle aanmeldingen bekijken die u door Identity Safe wilt laten beheren.

Aanmeldingen bewerken biedt de volgende functies:

• Aanmeldingsgegevens voor websites veilig opslaan.

• Meerdere ID's of accounts en wachtwoorden voor een website opslaan.

• Aanmeldingen in verschillende mappen onderbrengen.

• Efficiënt naar een bepaalde aanmelding zoeken.

• De naam van de website met een andere naam dan de standaardnaam opslaan.

• De aanmeldings-ID weergeven, en het wachtwoord weergeven of verbergen.

• De sterkte van het wachtwoord voor alle aanmeldingen weergeven.

• De aanmeldingspagina van de website snel starten.

• Uw aanmeldingen automatisch laten invullen wanneer u webpagina's opnieuw bezoekt.

• Handmatig aanmeldingen toevoegen.

• URL van opgeslagen aanmeldingen wijzigen.

• De wijzigingen bekijken die u als laatste in de instellingen van uw opgeslagen aanmeldingen hebt aangebracht.

Met Aanmeldingen bewerken kunt u de aanmeldingsgegevens die u hebt opgeslagen voor een website bekijken en invullen, zelfs nadat Norton 360 Online is verlopen. Gebruik hiervoor het menu Identity Safe op de Norton-werkbalk.

Een nieuwe map maken

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Configureren in de rij Aanmeldingen bewerken, onder Identity Safe.

3. Klik in het venster Aanmeldingen bewerken op Nieuwe map.

4. In het dialoogvenster Nieuw map typt u in het vak Nieuwe mapnaam invoeren een naam voor de map.

5. Klik op OK.

6. Klik op Sluiten.

Handmatig een aanmelding toevoegen

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Configureren in de rij Aanmeldingen bewerken, onder Identity Safe.

3. Klik in het venster Aanmeldingen bewerken op Nieuwe aanmelding.

4. Typ in het dialoogvenster Nieuwe aanmelding de URL van de website of een naam waarvoor u deze aanmelding wilt gebruiken.

Gaat het om een URL, zorg dan dat u het voorvoegsel HTTP gebruikt.

5. Klik op OK.

6. Typ de gebruikersnaam van de aanmelding in het vak Nieuwe gebruikersnaam invoeren in het dialoogvenster Gebruikersnaam. Klik vervolgens op OK.

7. Klik in het venster Informatie op OK.

In het dialoogvenster Informatie wordt u gevraagd een wachtwoord in te stellen voor de gemaakte aanmelding.

8. Typ in het venster Aanmeldingen bewerken in het vak Wachtwoord uw aanmeldingswachtwoord.

9. Klik op Sluiten.

10. Klik in het dialoogvenster Opslaan op Ja om de wijzigingen op te slaan.

Het dialoogvenster Opslaan verschijnt alleen als u een wachtwoord instelt voor de gemaakte aanmelding.

Een wachtwoord instellen voor de aanmelding die u handmatig hebt toegevoegd

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Configureren in de rij Aanmeldingen bewerken, onder Identity Safe.

3. Selecteer in het venster Aanmeldingen bewerken onder Aanmeldingen de aanmelding waarvoor u een wachtwoord wilt instellen.

4. Klik onder Details naast Wachtwoord op Weergeven.

Het venster Wachtwoord voor Identity Safe valideren wordt weergegeven. Dit venster verschijnt alleen als u in het venster Wachtwoord & beveiliging het beveiligingsniveau van het Identity Safe-wachtwoord hebt gewijzigd in Vraag mijn wachtwoord voordat een aanmelding of formulier wordt ingevuld.

5. Doe het volgende in het venster Wachtwoord voor Identity Safe valideren :

• Typ in het venster Wachtwoord invoeren uw Identity Safe-wachtwoord.

• Klik op Valideren.

6. Typ uw Identity Safe-wachtwoord in het vak Wachtwoord in het venster Aanmeldingen bewerken.

7. Klik op Sluiten.

8. Klik op Ja in het bevestigingsdialoogvenster om de wijzigingen op te slaan.

Een aanmelding of map verwijderen

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Configureren in de rij Aanmeldingen bewerken, onder Identity Safe.

3. In het venster Aanmeldingen bewerken selecteert u onder Aanmeldingen de naam van de website of map die u wilt verwijderen.

4. Klik op Verwijderen.

5. Klik in het venster Waarschuwing op Ja.

6. Klik op Sluiten.

Aanmeldingen opslaan

Het wachtwoord voor een aanmelding bijwerken

Aan- en afmelden bij Identity Safe

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5466271_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 06/11/2011