Aanmeldingen opslaan

Aanmeldingen worden opgeslagen wanneer u ze de eerste keer invoert. U kunt meerdere aanmeldingen voor dezelfde webpagina opslaan. U kunt ook dezelfde aanmelding voor verschillende webpagina's opslaan.

Wanneer u uw persoonlijke gegevens voor aanmelding bij een website opgeeft, wordt Uw aanmelding voor deze site opslaan? op de Norton-werkbalk weergegeven door Identity Safe. U kunt een naam voor uw aanmeldingsgegevens opgeven en de map kiezen waarin u uw deze wilt opslaan. De mappen die u maakt verschijnen in de vervolgkeuzelijst Map in het dialoogvenster Aanmelding voor site opslaan.

Nadat een aanmelding door Identity Safe is opgeslagen, worden de aanmeldingsgegevens automatisch ingevuld wanneer u de website de volgende keer bezoekt.

U moet bij Identity Safe zijn aangemeld om wachtwoorden te kunnen opslaan en automatisch te laten invullen. Als de velden Wachtwoord en Gebruikersnaam leeg zijn, vraagt Identity Safe u niet om de aanmelding op te slaan.

Met behulp van Identity Safe kunt u de aanmeldingsgegevens die u voor een website hebt opgeslagen, bekijken en invullen, zelfs nadat het product is verlopen. U kunt de aanmeldingen bekijken via het menu Identity Safe op de Norton-werkbalk.

Nadat Norton 360 Online is verlopen, kunt u uw opgeslagen aanmeldingen alleen bekijken. U kunt geen nieuwe aanmeldingen meer opslaan of toevoegen.

Een aanmelding opslaan

1. Ga naar de website waarvoor u uw aanmelding wilt opslaan.

2. Voer uw aanmeldingsgegevens in, en klik op de optie of koppeling waarmee u wordt aangemeld.

3. Op de Norton-werkbalk, in de rij Uw aanmelding voor deze site opslaan? voert u een van de volgende handelingen uit:

• Als u uw aanmeldingsgegevens wilt opslaan, klikt u op Opslaan. In het dialoogvenster Aanmelding voor site opslaan typt u in het vak Naam een naam voor uw aanmeldingsgegevens, vervolgens selecteert u in de vervolgkeuzelijst Map de map waarin u uw aanmeldingsgegevens wilt opslaan en ten slotte klikt u op Opslaan.

• Als u uw aanmelding deze keer niet wilt opslaan, klikt u op Niet opslaan.

• Als u uw aanmeldingsgegevens nooit wilt opslaan, klikt u op Nooit.

Extra aanmeldingen voor een website opslaan

1. Ga naar de webpagina waarvoor u nog een aanmelding wilt opslaan.

Uw aanmeldingsgegevens verschijnen automatisch op de webpagina.

2. Wis de aanmeldingsgegevens die op de webpagina verschijnen.

3. Voer uw nieuwe aanmelding in, en klik op de optie of koppeling waarmee u wordt aangemeld.

4. Klik op de Norton-werkbalk, in de rij Uw aanmelding voor deze site opslaan? op Opslaan.

5. In het dialoogvenster Aanmelding voor site opslaan typt u in het vak Naam een naam voor uw aanmeldingsgegevens, vervolgens selecteert u in de vervolgkeuzelijst Map de map waarin u uw aanmeldingsgegevens wilt opslaan.

6. Klik op Opslaan.

Aanmeldingen bewerken

Het wachtwoord voor een aanmelding bijwerken

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.