Mobiel profiel converteren

Als u Identity Safe-gegevens op een extern station hebt van een eerdere versie van Norton 360 Online, kunt u dat mobiele profiel converteren naar de lokale safe.

Het venster Mobiele Identity Safe converteren verschijnt wanneer u op Aanmelden bij Identity Safe klikt, voordat u een lokale safe maakt. In dit venster wordt u gevraagd uw mobiele profiel te converteren naar de lokale safe of om een nieuwe safe te maken.

Het venster Mobiele Identity Safe converteren bevat de volgende opties:

Uw mobiele Identity Safe converteren (Station: Station\)

Hiermee kunt u uw Identity Safe-gegevens converteren van het mobiele profiel naar uw lokale safe.

Een nieuwe Identity Safe maken

Hiermee kunt u een nieuwe lokale safe maken.

Wanneer u deze optie selecteert, wordt het venster Identity Safe instellen weergegeven.

Safes van Identity Safe

Lokale safe maken

Mobiel profiel samenvoegen met lokale safe

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54500823_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/09/2011