Norton from Symantec

Aanmelden bij Norton Account

Met Identity Safe kunt u een lokale safe en een online safe maken om uw Identity Safe-gegevens in op te slaan. U moet u aanmelden bij uw Norton Account om een online safe aan te maken. De Identity Safe-gegevens worden online opgeslagen via uw Norton Account.

U kunt de online opgeslagen Identity Safe-gegevens oproepen vanaf elke computer die aan de volgende eisen voldoet:

• De nieuwste verse van Norton 360 moet zijn geïnstalleerd.

• De computer moet met internet zijn verbonden.

Per Norton Account kunt u maar één online safe maken. Als u al een Norton Account hebt, kunt u u aanmelden met uw aanmeldingsgegevens.

Het venster Aanmelden bij Norton Account bevat de volgende opties:

E-mailadres

Hier moet u het e-mailadres opgeven dat u hebt gebruikt bij het aanmaken van uw Norton Account.

Wachtwoord

Hier moet u het wachtwoord opgeven dat u hebt gebruikt bij het aanmaken van uw Norton Account.

Wachtwoord onthouden

Hiermee wordt uw wachtwoord automatisch ingevuld wanneer u zich de volgende keer aanmeldt bij uw Norton Account.

Deze optie is standaard geselecteerd.

Aanmelden

Hiermee kunt u u bij uw Norton Account aanmelden.

U moet u aanmelden bij uw Norton Account om een online safe aan te maken.

Wachtwoord vergeten

Hiermee kunt u uw wachtwoord van uw Norton Account ophalen.

Als u uw Norton Account-wachtwoord bent vergeten, klikt u op de koppeling Wachtwoord vergeten en krijgt u een tijdelijk wachtwoord. Voer het e-mailadres in dat u hebt opgegeven toen u uw Norton Account aanmaakte. Symantec stuurt een tijdelijk wachtwoord naar uw e-mailadres. U moet uw wachtwoord opnieuw instellen nadat u u bij uw Norton Account hebt aangemeld.

Nieuwe account maken

Hiermee kunt u een nieuwe Norton Account maken.

Lokale safe en online safe maken

Aanmelden bij Norton Account