Aanmelden bij Identity Safe (Lokaal)

U kunt u in de volgende gebieden van Norton 360 Online aan- of afmelden bij Identity Safe:

• De sectie Identity Safe in het venster met instellingen voor Identiteitsbescherming.

• De Norton-werkbalk

Meld u af bij Identity Safe wanneer u van uw computer weggaat om uw Identity Safe-gegevens te beschermen

Het venster Aanmelden bij Identity Safe (Lokaal) bevat de volgende opties:

Wachtwoord invoeren

Hier kunt u het Identity Safe-wachtwoord voor de lokale safe opgeven.

Geheugensteun weergeven

Hiermee wordt de geheugensteun weergegeven die u bij het instellen van uw lokale Identity Safe hebt opgegeven.

Aanmelden

Hier kunt u zich aanmelden bij uw lokale safe.

Identity Safe

Identity Safe instellen

Aan- en afmelden bij Identity Safe

Lokale safe maken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54500774_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 06/11/2011