Identity Safe is ingesteld

Met Identity Safe kunt u een lokale safe maken om uw Identity Safe-gegevens in op te slaan. In het venster Identity Safe instellen kunt u de lokale safe instellen.

Nadat u een lokale safe hebt gemaakt, verschijnt het venster Identity Safe is ingesteld.

U kunt de volgende acties uitvoeren in het venster Identity Safe is ingesteld :

Mijn aanmeldingen uit Internet Explorer importeren

Hiermee kunt u uw aanmeldingen die in Internet Explorer zijn opgeslagen, importeren. Deze optie is standaard geselecteerd.

Wachtwoordbeheer van browser uitschakelen (aanbevolen)

Hiermee kunt u het wachtwoordbeheer van uw browser uitschakelen. Deze optie is standaard geselecteerd.

Het is raadzaam deze optie geselecteerd te laten.

Klik op Gereed onder aan het venster Identity Safe is ingesteld om het proces af te ronden.

Identity Safe

Identity Safe instellen

Lokale safe maken

Aanmeldingen importeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54500769_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 29/09/2011