Identity Safe instellen

Met Identity Safe kunt u uw vertrouwelijke informatie beheren en van extra beveiliging bij online transacties profiteren. Identity Safe biedt veilige opslag voor uw persoonlijke gegevens zoals uw adres, aanmeldingsgegevens, wachtwoorden en creditcardgegevens.

Identity Safe biedt veilige opslag voor het volgende:

• Aanmeldingsgegevens zoals gebruikers-ID en wachtwoorden voor uw e-mailaccounts

• Persoonlijke gegevens zoals adres, geboortedatum en paspoortnummer.

• Creditcardgegevens zoals kaartnummer en vervaldatum.

Pas nadat u Identity Safe hebt ingesteld, kunt u alle opties bekijken die in Identity Safe beschikbaar zijn.

Met Identity Safe kunt u voor elke Windows-gebruikersaccount een lokale safe maken en uw Identity Safe-gegevens opslaan. De gegevens die u opslaat, en alle Identity Safe-instellingen die u configureert, zijn specifiek voor die lokale safe. U kunt de gegevens die u in een bepaalde Windows-gebruikersaccount opslaat, niet via een andere gebruikersaccount oproepen. Op deze manier beschermt Identity Safe uw vertrouwelijke gegevens tegen misbruik, zelfs wanneer u de computer met anderen deelt.

Als u Identity Safe-gegevens op een extern station van een eerdere versie van Norton 360 Online hebt staan, kunt u dat mobiele profiel converteren naar de lokale safe. Wanneer u uw externe station op uw computer aansluit, biedt het Identity Safe-menu op de Norton-werkbalk u de optie om de Identity Safe-gegevens van uw mobiele profiel samen te voegen met de gegevens in uw lokale safe.

In het venster Identity Safe instellen in Norton 360 Online kunt u een safe van Identity Safe maken.

U kunt de volgende opties gebruiken in het venster Identity Safe instellen :

Wachtwoord maken

Hier kunt u een wachtwoord opgeven voor Identity Safe.

Wachtwoord bevestigen

Hier moet u het wachtwoord opnieuw opgeven om het te bevestigen.

Klik op Hoe maak ik een sterk wachtwoord? om meer te weten te komen over sterke wachtwoorden.

Geheugensteun

Hier kunt u een geheugensteun opgeven om uw wachtwoord terug te halen als u dit vergeten bent.

Maken

Hiermee kunt u een safe van Identity Safe maken.

Identity Safe

Identity Safe instellen

Lokale safe maken

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.