Mobiel profiel samenvoegen met lokale safe

Als u Identity Safe-gegevens op een extern station hebt van een eerdere versie van Norton 360 Online, kunt u dat mobiele profiel samenvoegen met de lokale safe. Wanneer u uw externe station op uw computer aansluit, biedt het menu Identity Safe op de Norton-werkbalk u de optie om de Identity Safe-gegevens van uw mobiele profiel samen te voegen. U kunt de gegevens van het mobiele profiel samenvoegen met de gegevens in uw lokale safe.

Identity Safe-gegevens van mobiel profiel samenvoegen met gegevens in lokale safe

1. Klik op de Norton-werkbalk in het menu Identity Safe op Mobiele gegevens samenvoegen (Station:\).

Deze optie verschijnt alleen als u een extern station met een mobiel profiel aansluit.

2. In het dialoogvenster dat nu verschijnt, klikt u op Ja.

3. Klik in het venster Identity Safe-gegevens importeren onder Mijn gegevens importeren uit op Mobiel profiel (Station:\).

4. Typ het wachtwoord in het vak Wachtwoord.

5. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u na het importeren de gegevens van het mobiele profiel wilt verwijderen, selecteert u Originele gegevens verwijderen na samenvoeging.

• Als u de gegevens na import niet uit het mobiele profiel wilt verwijderen, heft u de selectie van Originele gegevens verwijderen na samenvoeging op.

Safes van Identity Safe

Safes van Identity Safe maken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54500631_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 04/11/2011