Lokale safe verwijderen

Met Identity Safe kunt u een lokale safe maken om uw Identity Safe-gegevens in op te slaan. U kunt een lokale safe maken voor elke Windows-gebruikersaccount. Als u de Identity Safe-gegevens in uw lokale safe niet meer nodig hebt, kunt u de safe verwijderen. Wanneer u de lokale safe verwijdert, worden alle Identity Safe-gegevens permanent verwijderd.

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Identiteitsbescherming onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Klik op Configureren in de rij Gegevens verwijderen onder Identity Safe.

4. Klik in het venster Waarschuwing op Ja.

5. Klik in het venster Instellingen op Toepassen.

6. Klik op Sluiten.

Safes van Identity Safe

Safes van Identity Safe maken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54500329_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011