Lokale safe maken

Met Identity Safe kunt u een lokale safe maken om uw Identity Safe-gegevens in op te slaan. U kunt een lokale safe maken voor elke Windows-gebruikersaccount.

Een lokale safe maken

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Identiteitsbescherming onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Klik op Configureren in de rij Identity Safe instellen onder Identity Safe.

4. Typ in het venster Identity Safe instellen een wachtwoord in het vak Wachtwoord maken.

5. Typ het wachtwoord nogmaals in het vak Wachtwoord bevestigen.

6. Typ in het vak Geheugensteun een hint voor het wachtwoord.

7. Klik op Maken.

8. Klik op Gereed in het venster Identity Safe is ingesteld.

Safes van Identity Safe

Safes van Identity Safe maken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54500320_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 02/11/2011