Norton Password Manager-safe in de cloud maken

Met Norton Password Manager kunt u een safe in de cloud maken om uw Norton Password Manager-gegevens in op te slaan. Per Norton-account kunt u één safe in de cloud maken. U kunt geen nieuwe lokale safe maken. U kunt echter wel de gegevens uit uw bestaande lokale safe overzetten naar een safe in de cloud wanneer u een upgrade uitvoert naar het Norton-product. Wanneer u de gegevens van Norton Password Manager verplaatst van de lokale safe naar de safe in de cloud, zijn de gegevens in uw lokale safe niet toegankelijk. Met een safe in de cloud heeft u uw Norton Password Manager-gegevens gemakkelijk bij de hand wanneer u onderweg bent.

U heeft toegang tot de Norton Password Manager-safe in de cloud vanaf elke computer die met internet is verbonden.

Safe in de cloud maken via de browser

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik op het aanmeldingsscherm van Norton Password Manager op Aanmelden.

4. Klik in het venster Welkom bij Norton op Een account maken.

5. Vul de velden op het tabblad Een account maken in en klik op Account maken.

6. Klik in het venster Geen safe gedetecteerd op Safe maken.

7. In het venster Uw safe maken voert u uw wachtwoord in en klikt u op Volgende.

Het wachtwoord moet aan alle vermelde vereisten voldoen om te worden geaccepteerd.

8. Voer uw wachtwoord nogmaals in en klik op Volgende.

9. Voer een geheugensteun voor uw wachtwoord in en klik op Safe maken.

10. Klik in het venster Instellen voltooid op Ga naar safe.

Safe in de cloud van Norton maken

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van Norton op Internetbeveiliging en klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik in het venster Aan de slag op Aanmelden.

Als u geen Norton-account heeft, klikt u op de link Nu aanmelden om een nieuwe Norton-account te maken.

4. Geef in het venster Nieuwe safe maken: safewachtwoord in het vak Safewachtwoord uw wachtwoord op en klik op Volgende.

5. Geef in het venster Nieuwe safe maken: wachtwoord bevestigen het wachtwoord nogmaals op om het te bevestigen en klik dan op Volgende.

6. Geef in het venster Nieuwe safe maken: geheugensteun een hint voor het wachtwoord op. Klik dan op Volgende.

Als u al een back-up van uw Password Manager-gegevens heeft, klikt u op Importeren en selecteert u het back-upbestand om dat met het nieuwe account samen te voegen.

7. Klik op Voltooien.

Een safe in de cloud maken op Android of iOS

1. Meld u aan bij de Norton Password Manager -app.

2. Typ in het venster Aanmelden het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account.

3. Tik op Aanmelden en volg de instructies op het scherm.

Gerelateerde oplossingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54500320
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/06/2019