Identity Safe instellen

Met Identity Safe kunt u uw vertrouwelijke informatie beheren en van extra beveiliging bij online transacties profiteren. De functies in Identity Safe bieden veilige opslag voor uw persoonlijke informatie zoals uw adres, aanmeldingsgegevens, wachtwoorden en creditcardgegevens.

Identity Safe biedt veilige opslag voor het volgende:

• Aanmeldingsgegevens zoals gebruikers-ID en wachtwoorden voor uw e-mailaccounts

• Persoonlijke gegevens zoals adres, geboortedatum, paspoortnummer en burgerservicenummer.

• Creditcardgegevens zoals kaartnummer en vervaldatum.

Pas nadat u Identity Safe hebt ingesteld, kunt u alle opties bekijken die in Identity Safe beschikbaar zijn.

Met Identity Safe kunt u voor elke Windows-gebruikersaccount een lokale safe maken en uw Identity Safe-gegevens opslaan. De gegevens die u opslaat, en alle Identity Safe-instellingen die u configureert, zijn specifiek voor die lokale safe. U kunt de gegevens die u in een bepaalde Windows-gebruikersaccount opslaat, niet via een andere gebruikersaccount oproepen. Op deze manier beschermt Identity Safe uw vertrouwelijke gegevens tegen misbruik, zelfs wanneer u de computer met anderen deelt.

Als u Identity Safe-gegevens op een extern station hebt van een eerdere versie van Norton 360 Online, kunt u dat mobiele profiel converteren naar de lokale safe. Wanneer u uw externe station op uw computer aansluit, biedt het menu Identity Safe op de Norton-werkbalk u de optie om de Identity Safe-gegevens van uw mobiele profiel samen te voegen met de gegevens in uw lokale safe.

Aan- en afmelden bij Identity Safe

Lokale safe maken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54500247_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 02/11/2011