Energiebron

U kunt de energiebron kiezen die Norton 360 Online moet gebruiken om de Norton-taken uit te voeren wanneer de computer niet actief is. Norton-taken zijn achtergrondtaken die Norton 360 Online uitvoert wanneer uw computer niet actief is. Voorbeelden van Norton-taken zijn Snelle scan, Automatische LiveUpdate, Norton Community Watch, Norton Insight, Volledige systeemscan, Insight Optimizer en Pulsupdates. Norton 360 Online verbruikt meer energie wanneer Norton-taken worden uitgevoerd.

Standaard voert Norton 360 Online deze taken alleen uit wanneer uw computer met de externe bron is verbonden. Als u bijvoorbeeld op een luchthaven bent en u gebruikt uw computer op batterijvermogen, voert Norton 360 Online de Norton-taken niet uit. Zo wordt de levensduur van de batterij van uw computer verlengd. U kunt echter de energiebron kiezen die Norton 360 Online de Norton-taken moet uitvoeren.

U kunt een van de volgende opties selecteren:

Extern

De Norton-taken worden alleen uitgevoerd wanneer uw computer een externe energiebron gebruikt.

Als u deze optie kiest, voert Norton 360 Online de Norton-taken uit wanneer de computer actief is en op een externe energiebron is aangesloten.

Extern en batterij

Hiermee worden de Norton-taken altijd uitgevoerd, ongeacht of de computer een externe energiebron of batterijvermogen gebruikt.

Als u deze optie kiest, voert Norton 360 Online de Norton-taken uit wanneer de computer actief is. Het type energiebron dat door de computer wordt gebruikt, wordt niet in aanmerking genomen.

U kunt de energiebron voor alle Norton-taken configureren.

De energiebron configureren

Norton-taken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54476892_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 16/09/2011