Instellingen voor netwerk met datalimiet

In het venster Instellingen voor netwerk met datalimiet kunt u beleidsregels instellen om het internetgebruik van Norton 360 Online te beperken. U kunt opgeven hoeveel netwerkbandbreedte Norton 360 Online mag gebruiken.

U kunt een communicatiebeleid kiezen dat het beste bij uw internetverbinding past. Als u een plan voor onbeperkt internet hebt, kunt u het beleid Geen limiet instellen, zodat Norton 360 Online verbinding maakt met servers van Symantec om volledige bescherming te verzekeren. Als u echter vindt dat Norton 360 Online teveel van uw internetverbinding verbruikt, kunt u het internetgebruik van Norton 360 Online beperken. Met de functie Modus voor breedband met datalimiet kunt u de gegevensoverdracht tussen Norton 360 Online en uw adapter beheren.

Norton 360 Online krijgt toegang tot de gateway via een adapter om verbinding met internet te maken. De adapter is aanwezig op uw computer of op een verbindingsapparaat. Het verbindingsapparaat kan een 3G-telefoon, een internetgegevenskaart of een draadloze netwerkkaart zijn. Met de Modus voor breedband met datalimiet kunt u een beleid voor elke adapter instellen die Norton 360 Online gebruikt om verbinding met internet te maken.

In het venster Instellingen voor netwerk met datalimiet worden alle adapters weergegeven die Norton 360 Online gebruikt om verbinding met internet te maken.

U kunt een van de volgende beleidstypen instellen voor elke adapter die Norton 360 Online gebruikt om verbinding met internet te maken:

Geen limiet

Hiermee kan Norton 360 Online de netwerkbandbreedte gebruiken die is vereist voor volledige bescherming.

Symantec raadt aan dat u de optie Geen limiet voor de standaardadapter kiest. U weet dan zeker dat Norton 360 Online alle nieuwste virusdefinities en programma-updates ontvangt en volledige bescherming biedt.

Alleen essentiële updates

Hiermee krijgt Norton 360 Online alleen toegang tot internet om essentiële productupdates of virusdefinities te ontvangen.

Als u een beperkte internetverbinding hebt, kunt u de optie Alleen essentiële updates kiezen om te zorgen dat u tegen verschillende beveiligingsbedreigingen wordt beschermd.

Geen verkeer

Hiermee kunt u voorkomen dat Norton 360 Online verbinding met internet maakt. Als u dit beleid kiest, kan Norton 360 Online geen essentiële virusdefinities en programma-updates ontvangen, wat tot potentiële internetgevaren en virusaanvallen kan leiden.

In het venster Instellingen voor netwerk met datalimiet wordt de volgende informatie weergegeven:

Adapter

Bekijk de adapters die Norton 360 Online gebruikt om verbinding met internet te maken.

Beleid

Bekijk het netwerkbeleid voor alle adapters.

U kunt verschillende netwerkbeleidsregels instellen voor elke adapter die in het venster Instellingen voor netwerk met datalimiet wordt weergegeven.

In gebruik

Bekijk de adapters die Norton 360 Online momenteel gebruikt om verbinding met internet te maken.

U ziet een vinkje naast de adapter die momenteel wordt gebruikt.

Modus voor breedband met datalimiet

De modus voor breedband met datalimiet in- of uitschakelen

Het internetgebruik van Norton 360 Online definiëren

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.