Modus voor breedband met datalimiet

Met de optie Modus voor breedband met datalimiet kunt u beleidsregels instellen om het internetgebruik van Norton 360 Online te beperken. U kunt opgeven hoeveel netwerkbandbreedte Norton 360 Online mag gebruiken.

Als u denkt dat Norton 360 Online teveel bandbreedte gebruikt, kunt u Modus voor breedband met datalimiet inschakelen en het beleid instellen op Alleen essentiële updates of Geen verkeer. Norton 360 Online maakt verbinding met internet op basis van het beleid dat u instelt. Symantec raadt u af het beleid in te stellen op Geen verkeer omdat het product dan geen essentiële virusdefinities en programma-updates kan ontvangen.

Als u het internetgebruik van Norton 360 Online niet wilt beperken, kunt u de Modus voor breedband met datalimiet uitschakelen.

Standaard is Modus voor breedband met datalimiet ingeschakeld en ingesteld op het beleid Geen limiet.

Modus voor breedband met datalimiet

De modus voor breedband met datalimiet in- of uitschakelen

Het internetgebruik van Norton 360 Online definiëren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54476847_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 04/11/2011