Nieuwe scan - Scanplanning

In het venster Nieuwe scan - Scanplanning kunt u uw scan plannen. Norton 360 Online voert de scan automatisch uit op een specifiek tijdstip dat u selecteert. U kunt de optie Naam van scan gebruiken om een toepasselijke naam voor uw scan op te geven.

U kunt de opties in de sectie Wanneer moet de scan worden uitgevoerd? gebruiken om uw scan te plannen. Uw opties zijn:

Deze scan niet plannen

De scan wordt niet gepland.

Selecteer deze optie als u niet wilt dat Norton 360 Online automatisch uw aangepaste scan uitvoert.

Met specifiek tijdsinterval uitvoeren

Hiermee wordt de scan met een specifiek tijdsinterval uitgevoerd.

Typ in het vakje Uitvoeren elk(e) een getal en selecteer het interval in de vervolgkeuzelijst. Uw opties zijn:

• uur

• dag(en)

Dagelijks

Hiermee wordt de scan elke dag op het opgegeven tijdstip uitgevoerd.

Selecteer in de sectie Begintijd een geschikte begintijd voor de scan.

Wekelijks

Hiermee wordt de scan op een bepaalde dag van elke week op het opgegeven tijdstip uitgevoerd.

Selecteer in de sectie Begintijd een geschikte begintijd en dag van de week voor de scan.

Maandelijks

Hiermee wordt de scan op een bepaalde dag van elke maand op het opgegeven tijdstip uitgevoerd.

Selecteer in de sectie Begintijd een geschikte begintijd voor de scan. Klik op een datum in de kalender onder Datum(s) selecteren: om de datum voor de scan te selecteren. U kunt op meerdere datums klikken en plannen dat uw scan op meerdere datums wordt uitgevoerd.

U kunt de opties in de sectie De scan uitvoeren gebruiken om extra planningsopties te configureren. Bovendien kunt u de actie opgeven die Norton 360 Online op uw computer moet uitvoeren nadat de geplande scan is voltooid. Uw opties zijn:

Alleen tijdens inactiviteit

De scan wordt alleen uitgevoerd wanneer uw computer niet actief is.

Als uw computer op het geplande tijdstip bezet is, voert Norton 360 Online de scan niet op dat tijdstip uit. In plaats daarvan wordt gedetecteerd wanneer uw computer na het geplande tijdstip inactief is en wordt de scan dan uitgevoerd.

Alleen op wisselstroom

Hiermee wordt de scan alleen uitgevoerd wanneer uw computer is aangesloten op een externe energiebron.

Als deze optie is geselecteerd, voert Norton 360 Online de scan niet uit als uw computer tijdens het geplande tijdstip op batterijvermogen werkt.

Stand-by voorkomen

Hiermee wordt voorkomen dat uw computer overgaat naar slaapstand nadat de scan is voltooid.

Na voltooien van scan

Hiermee wordt de systeemstatus aangegeven nadat de geplande scan is voltooid.

Selecteer de gewenste status voor uw computer nadat de scan is voltooid. Uw opties zijn:

• Ingeschakeld laten

• Uitschakelen

• Sluimerstand

• Slaapstand

Als u bijvoorbeeld plant dat de scan 's avonds laat wordt uitgevoerd, kunt u Norton 360 Online configureren om uw computer uit te schakelen nadat de scan is voltooid.

Via de opties onder in het venster kunt u uw scaninstellingen opslaan of annuleren. Uw opties zijn:

Annuleren

Hiermee wordt het venster afgesloten zonder de instellingen op te slaan.

OK

Hiermee worden de scaninstellingen opgeslagen en het venster afgesloten.

Aangepaste scans

Een aangepaste scan maken

Een aangepaste scan bewerken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54476840_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011