Nieuwe scan - Scanitems

In het venster Nieuwe scan - Scanitems kunt u bestanden en mappen toevoegen aan de nieuwe aangepaste scan die u maakt. U kunt de opties in dit venster gebruiken om een toepasselijke naam voor uw scan op te geven en de scanitems te selecteren.

Uw opties zijn:

Naam van scan

Typ een naam voor uw aangepaste scan.

De naam moet uniek zijn en moet geen speciale tekens bevatten, zoals ^\.|?*:<>/\;.

Stations toevoegen

Hiermee kunt u stations aan de huidige scan toevoegen.

Wanneer u een station selecteert, worden alle mappen en bestanden op dat station gescand. U kunt meerdere stations selecteren in het dialoogvenster Stations scannen.

Mappen toevoegen

Hiermee kunt u afzonderlijke mappen aan de huidige scan toevoegen.

Wanneer u een map selecteert, worden alle bestanden in die map aan de scan toegevoegd. U kunt meerdere mappen selecteren in het dialoogvenster Map scannen.

Bestanden toevoegen

Hiermee kunt u afzonderlijke bestanden aan de huidige scan toevoegen.

Druk op Ctrl om meerdere bestanden te selecteren en deze aan de scan toe te voegen.

Verwijderen

Hiermee kunt u een scanitem uit de lijst Scanitems verwijderen.

Annuleren

Hiermee wordt het venster afgesloten zonder de instellingen op te slaan.

OK

Hiermee worden de scaninstellingen opgeslagen en het venster afgesloten.

Aangepaste scans

Een aangepaste scan maken

Een aangepaste scan bewerken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54476837_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011