Te beveiligen poort toevoegen

In het venster Te beveiligen poort toevoegen kunt u een e-mailpoort aan het venster Beveiligde poorten toevoegen.

Teneinde verzekerd te zijn van e-mailbeveiliging raadt Symantec aan dat u de POP3- en SMTP-poortnummers voor uw e-mailprogramma controleert. Meestal verstrekt uw internetaanbieder u de poortnummers voor uw e-mailprogramma. Als de poortnummers afwijken van de standaard SMTP- en POP3-poortnummers, moet u deze poorten toevoegen aan het venster Beveiligde poorten.

Uw opties zijn:

Poorttype

Hiermee wordt het protocol voor e-mailcommunicatie opgegeven. Uw opties zijn:

• POP3

Selecteer deze optie als de e-mailpoort het inkomende POP3-protocol gebruikt.

• SMTP

Selecteer deze optie als de e-mailpoort het uitgaande SMTP-protocol gebruikt.

Poort

Voer het nummer van de e-mailpoort in.

Het poortnummer moet tussen 1 en 65535 liggen. U kunt geen poort toevoegen die al wordt beschermd door Norton 360 Online.

U kunt alleen de poortnummers toevoegen die niet aan andere protocollen zijn toegewezen door IANA (Internet Assigned Numbers Authority). De standaardpoorten die door IANA aan andere protocollen zijn toegewezen, zijn geblokkeerd. Zie de IANA-website voor meer informatie.

POP3 -en SMTP-poorten configureren

POP3- en SMTP-poorten toevoegen aan Beveiligde poorten

Een e-mailpoort verwijderen uit Beveiligde poorten

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54476834_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 18/10/2011