Beveiligde poorten

In het venster Beveiligde poorten worden alle e-mailpoorten weergegeven die door Norton 360 Online worden beschermd.

U kunt verifiëren dat de poortnummers die uw e-mailprogramma gebruikt, de standaard SMTP- en POP3-poortnummers zijn. Als uw e-mailprogramma niet de standaardpoortnummers gebruikt, moet u de poorten aan de Beveiligde poorten toevoegen.

U kunt de volgende gegevens bekijken in het venster Beveiligde poorten :

Protocol

Hiermee wordt het protocol voor e-mailcommunicatie weergegeven.

• POP3

Hiermee wordt aangegeven dat de e-mailpoort het inkomende POP3-protocol is.

• SMTP

Hiermee wordt aangegeven dat de e-mailpoort het uitgaande SMTP-protocol is.

Poort

Hiermee wordt het e-mailpoortnummer weergegeven.

U kunt de opties in het venster Beveiligde poorten gebruiken om poorten toe te voegen of te verwijderen. Uw opties zijn:

Toevoegen

Hiermee kunt u een e-mailpoort aan het venster Beveiligde poorten toevoegen.

Het poortnummer moet tussen 1 en 65535 liggen. U kunt geen poort toevoegen die al wordt beschermd door Norton 360 Online.

Verwijderen

Hiermee kunt u een e-mailpoort uit het venster Beveiligde poorten verwijderen.

U kunt de standaard SMTP-poort 25 en POP3-poort 110 niet verwijderen. Norton 360 Online beschermt deze standaardpoorten automatisch.

U kunt alleen de poortnummers toevoegen die niet aan andere protocollen zijn toegewezen door IANA (Internet Assigned Numbers Authority). De standaardpoorten die door IANA aan andere protocollen zijn toegewezen, zijn geblokkeerd. Zie de IANA-website voor meer informatie.

POP3 -en SMTP-poorten configureren

POP3- en SMTP-poorten toevoegen aan Beveiligde poorten

Een e-mailpoort verwijderen uit Beveiligde poorten