Beveiligde poorten

Met de optie Beveiligde poorten kunt u Norton 360 Online configureren om de inkomende POP3-poorten en uitgaande SMTP-poorten van uw e-mailprogramma te beschermen.

Norton 360 Online configureert uw e-mailprogramma automatisch zodat u tegen virussen en andere beveiligingsbedreigingen wordt beschermd. Norton 360 Online ondersteunt alle e-mailaccounts die geen-SSL POP3- en SMTP-communicatieprotocollen gebruiken. Norton 360 Online scant ook alle inkomende en uitgaande e-mailberichten.

Norton 360 Online beschermt de standaard POP3 - en SMTP-poorten automatisch. Teneinde verzekerd te zijn van e-mailbeveiliging raadt Symantec aan dat u de POP3- en SMTP-poortnummers voor uw e-mailprogramma controleert. Als dit niet de standaardpoorten zijn, voegt u ze toe aan het venster Beveiligde poorten. Met Norton 360 Online kunt u uw POP3- en SMTP-e-mailpoorten handmatig configureren voor e-mailbeveiliging.

U kunt alleen de poortnummers toevoegen die niet aan andere protocollen zijn toegewezen door IANA (Internet Assigned Numbers Authority). De standaardpoorten die door IANA aan andere protocollen zijn toegewezen, zijn geblokkeerd. Zie de IANA-website voor meer informatie.

POP3 -en SMTP-poorten configureren

POP3- en SMTP-poorten toevoegen aan Beveiligde poorten

Een e-mailpoort verwijderen uit Beveiligde poorten

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54476828_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 06/11/2011