Het internetgebruik van Norton 360 Online definiëren

Als u vindt dat Norton 360 Online teveel van uw netwerkbandbreedte verbruikt, kunt u het internetgebruik van Norton 360 Online beperken. U kunt een beleid instellen voor elke adapter die Norton 360 Online gebruikt om verbinding met internet te maken.

In het venster Instellingen voor netwerk met datalimiet worden alle adapters weergegeven die uw computer gebruikt om verbinding met internet te maken. U kunt de status weergeven van de adapters die momenteel worden gebruikt. Het netwerkbeleid dat u instelt, bepaalt de hoeveelheid netwerkbandbreedte die Norton 360 Online kan gebruiken.

Het internetgebruik van Norton 360 Online definiëren

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Mijn netwerk onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Zet in de rij Modus voor breedband met datalimiet de Aan / Uit-schakelaar op de Aan -positie door deze naar links te schuiven.

4. Klik op Configureren.

In het venster Instellingen voor netwerk met datalimiet worden alle adapters weergegeven die Norton 360 Online gebruikt om verbinding met internet te maken.

5. Klik onder de kolom Beleid op de vervolgkeuzelijst naast de adapter waarvoor u een beleid wilt instellen.

6. Selecteer een van de volgende opties:

• Geen limiet

Hiermee kan Norton 360 Online de netwerkbandbreedte gebruiken die is vereist voor volledige bescherming.

• Alleen essentiële updates

Hiermee krijgt Norton 360 Online alleen toegang tot internet om essentiële productupdates of virusdefinities te ontvangen.

Als u een beperkte internetverbinding hebt, kunt u de optie Alleen essentiële updates kiezen om te zorgen dat u tegen verschillende beveiligingsbedreigingen wordt beschermd.

• Geen verkeer

Hiermee kunt u voorkomen dat Norton 360 Online verbinding met internet maakt. Als u dit beleid kiest, kan Norton 360 Online geen essentiële virusdefinities en programma-updates ontvangen, wat tot potentiële internetgevaren en virusaanvallen kan leiden.

7. Klik op Toepassen en vervolgens op OK.

8. Klik op Sluiten in het venster Mijn netwerk.

Modus voor breedband met datalimiet

De modus voor breedband met datalimiet in- of uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54476820_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011