De modus voor breedband met datalimiet in- of uitschakelen

U kunt beleidsregels instellen om het internetgebruik van Norton 360 Online te beperken. Als u het internetgebruik van Norton 360 Online niet wilt beperken, kunt u de Modus voor breedband met datalimiet uitschakelen.

Als u vindt dat Norton 360 Online te veel netwerkbandbreedte gebruikt, kunt u de Modus voor breedband met datalimiet inschakelen. U kunt beleidsregels instellen om het internetgebruik van Norton 360 Online te beperken. Norton 360 Online maakt verbinding met internet op basis van het beleid dat u instelt in het venster Instellingen voor netwerk met datalimiet. Standaard is Modus voor breedband met datalimiet ingeschakeld.

De Modus voor breedband met datalimiet uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Mijn netwerk onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Zet in de rij Modus voor breedband met datalimiet de Aan / Uit-schakelaar op de Uit -positie door deze naar rechts te schuiven.

4. Klik op Toepassen.

5. Klik op Sluiten.

De Modus voor breedband met datalimiet inschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Mijn netwerk onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Zet in de rij Modus voor breedband met datalimiet de Aan / Uit-schakelaar op de Aan -positie door deze naar links te schuiven.

4. Klik op Toepassen.

5. Klik op Sluiten.

Modus voor breedband met datalimiet

Het internetgebruik van Norton 360 Online definiëren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54476814_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/08/2011