Een e-mailpoort verwijderen uit Beveiligde poorten

Als een bepaalde poort niet door Norton 360 Online moet worden beschermd, kunt u de poort verwijderen uit het venster Beveiligde poorten.

Norton 360 Online beschermt de standaard SMTP-poort 25 en de standaard POP3-poort 110 automatisch. U kunt deze standaardpoorten niet verwijderen.

Een e-mailpoort verwijderen uit Beveiligde poorten

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen op AntiSpam.

3. Op het tabblad Filter klikt u in de rij Beveiligde poorten op Configureren.

4. Klik op de poort die u wilt verwijderen in het venster Beveiligde poorten, en klik vervolgens op Verwijderen.

5. Klik op Toepassen en vervolgens op OK.

6. Klik in het venster Instellingen op Sluiten.

POP3 -en SMTP-poorten configureren

POP3- en SMTP-poorten toevoegen aan Beveiligde poorten

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54476808_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/10/2011