POP3- en SMTP-poorten toevoegen aan Beveiligde poorten

Norton 360 Online ondersteunt alle e-mailprogramma's die de POP3- en SMTP-communicatieprotocollen met standaardpoorten gebruiken. Als uw e-mailprogramma echter niet met de standaardpoorten is geconfigureerd, kunt u uw POP3- en SMTP-e-mailpoorten handmatig configureren.

Teneinde verzekerd te zijn van e-mailbeveiliging moeten de POP3 - en SMTP-poortnummers beveiligd zijn. Als de POP3- en SMTP-poortnummers niet de standaardpoorten zijn, raadt Symantec aan dat u de poortnummers toevoegt aan het venster Beveiligde poorten.

POP3- en SMTP-poorten toevoegen aan Beveiligde poorten

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen op AntiSpam.

3. Op het tabblad Filter klikt u in de rij Beveiligde poorten op Configureren.

4. Klik op Toevoegen in het venster Beveiligde poorten.

5. Voer in het venster Te beveiligen poort toevoegen in de vervolgkeuzelijst Poorttype een van de volgende handelingen uit:

• Klik op POP3 om de poort voor inkomende e-mail toe te voegen.

• Klik op SMTP om de poort voor uitgaande e-mail toe te voegen.

6. Typ het poortnummer in het vak Poort.

Het poortnummer moet tussen 1 en 65535 liggen.

7. Klik op OK.

8. Klik op Toepassen in het venster Beveiligde poorten en vervolgens op OK.

9. Klik in het venster Instellingen op Sluiten.

POP3 -en SMTP-poorten configureren

Een e-mailpoort verwijderen uit Beveiligde poorten

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54476805_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/10/2011