POP3 -en SMTP-poorten configureren

Norton 360 Online configureert uw e-mailprogramma automatisch zodat u tegen virussen en andere beveiligingsbedreigingen wordt beschermd. Norton 360 Online ondersteunt alle e-mailaccounts die geen-SSL POP3- en SMTP-communicatieprotocollen gebruiken. Norton 360 Online scant ook alle inkomende en uitgaande e-mailberichten.

Met Norton 360 Online kunt u uw POP3- en SMTP-e-mailpoorten handmatig configureren voor e-mailbeveiliging. Meestal verstrekt uw internetaanbieder u de poortnummers voor uw e-mailprogramma. Als de SMTP- en POP3-poortnummers voor uw e-mailprogramma afwijken van de standaardpoortnummers, moet u Norton 360 Online configureren.

Teneinde verzekerd te zijn van e-mailbeveiliging raadt Symantec aan dat u de POP3- en SMTP-poortnummers voor uw e-mailprogramma controleert. Als dit niet de standaardpoorten zijn, voegt u ze toe aan het venster Beveiligde poorten. U configureert de optie Beveiligde poorten door naar het hoofdvenster van Norton 360 Online te gaan en op Instellingen > AntiSpam > Filter > Beveiligde poorten > Configureren te klikken.

Als een bepaalde poort niet door Norton 360 Online moet worden beschermd, kunt u de poort verwijderen uit het venster Beveiligde poorten.

U kunt de standaard SMTP-poort 25 en POP3-poort 110 niet verwijderen. Norton 360 Online beschermt deze standaardpoorten automatisch.

POP3- en SMTP-poorten toevoegen aan Beveiligde poorten

Een e-mailpoort verwijderen uit Beveiligde poorten

Antivirusinstellingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54476802_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/10/2011