Energiebron

In het venster Energiebron kunt u de energiebron voor Norton 360 Online selecteren die moet worden gebruikt om de Norton-taken uit te voeren.

Norton-taken zijn de achtergrondtaken die Norton 360 Online uitvoert wanneer uw computer niet actief is. Voorbeelden van Norton-taken zijn Snelle scan, Automatische LiveUpdate, Norton Community Watch, Norton Insight, Volledige systeemscan, Insight Optimizer en Pulsupdates. Norton 360 Online verbruikt meer energie wanneer Norton-taken worden uitgevoerd. Standaard voert Norton 360 Online deze taken alleen uit wanneer uw computer met een externe energiebron is verbonden. Als uw computer op batterijvermogen werkt, voert Norton 360 Online de Norton-taken niet uit. Hierdoor wordt de levensduur van uw computerbatterij verlengd.

U kunt een van de volgende opties selecteren:

Extern

De Norton-taken worden alleen uitgevoerd wanneer uw computer een externe energiebron gebruikt.

Als u deze optie kiest, voert Norton 360 Online de Norton-taken uit wanneer de computer actief is en op een externe energiebron is aangesloten.

Extern en batterij

Hiermee worden de Norton-taken altijd uitgevoerd, ongeacht of de computer een externe energiebron of batterijvermogen gebruikt.

Als u deze optie kiest, voert Norton 360 Online de Norton-taken uit wanneer de computer actief is. Het type energiebron dat door de computer wordt gebruikt, wordt niet in aanmerking genomen.

U kunt de energiebron voor alle Norton-taken configureren.

Energiebron

De energiebron configureren

Norton-taken