De energiebron configureren

U kunt de energiebron kiezen die Norton 360 Online moet gebruiken om de Norton-taken uit te voeren wanneer de computer niet actief is. Norton-taken zijn achtergrondtaken die Norton 360 Online uitvoert wanneer uw computer niet actief is.

Standaard voert Norton 360 Online deze taken alleen uit wanneer uw computer met de externe bron is verbonden. U kunt de energiebron voor alle Norton-taken configureren.

De energiebron configureren

1. Klik op Prestaties in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Norton-taken in het linkerdeelvenster van het venster Prestaties.

3. Klik in het venster Norton-taken onder de kolom Energiebron op de koppeling Configureren voor de Norton-taak waarvoor u de energiebron wilt configureren.

4. In het venster Energiebron selecteert u een van de volgende opties:

• Extern

De Norton-taak wordt alleen uitgevoerd wanneer uw computer een externe energiebron gebruikt

• Extern en batterij

Hiermee wordt de Norton-taak altijd uitgevoerd, ongeacht of de computer een externe energiebron of batterijvermogen gebruikt.

Als u deze optie kiest, voert Norton 360 Online de Norton-taak uit wanneer de computer niet actief is. Het type energiebron dat door de computer wordt gebruikt, wordt niet in aanmerking genomen.

5. Klik op OK.

6. Klik op Sluiten in het venster Norton-taken.

Energiebron

Norton-taken