Fout: "Kan geen verbinding maken met de Norton LiveUpdate-server. Controleer uw internetverbinding" (8921,251) bij het uitvoeren van LiveUpdate in Norton 360 versie 5.0: oplossing 2

STAP 1

Controleer de datum van uw virusdefinities

1. Start Norton 360.

2. In het deelvenster Pc-beveiliging kunt u de tijd controleren naast de definitie-updates.

3. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw situatie:

• Als de tijd minder dan één dag is, wacht dan 24 uur en voer LiveUpdate dan nogmaals uit.

• Als de tijd meer dan één dag is, gaat u naar stap 2 om uw virusdefinities bij te werken.

STAP 2

Uw virusdefinities bijwerken

1. Ga naar de updatepagina voor nieuwe virusdefinities.

DEFINITIES DOWNLOADEN

2. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw Windows-versie:

• Voor Windows 7/Vista/XP 32 bits: Klik op het eerste bestand in de lijst onder Bestandsnaam. De bestandsnaam begint met het jaartal en eindigt met v5i32.exe. Bijvoorbeeld 20070828-017-v5i32.exe

• Voor Windows 7/Vista/XP 64 bits: Ga naar de sectie 64-bits platformen en klik op het eerste bestand in de lijst onder Bestandsnaam. De bestandsnaam begint met het jaartal en eindigt met v5i64.exe. Bijvoorbeeld 20090922-017-v5i64.exe

3. Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

4. Dubbelklik op het bureaublad op het bestand dat u daar hebt opgeslagen.

STAP 3

Schakel Auto-Protect in tijdens het opstarten en voer een Volledige systeemscan uit

1. Start Norton 360.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik onder Gedetailleerde instellingen op Antivirus.

4. Als Bescherming tijdens opstarttijd op het tabblad Automatische bescherming is uitgeschakeld, schuift u de regelaar naar het midden om deze op Normaal te zetten.

5. Als Auto-Protect op Uit is ingesteld, klikt u onder Realtime beveiliging op de statusindicator om deze optie in te schakelen.

6. Klik op Toepassen en vervolgens op Sluiten.

7. Klik op Taken.

8. Klik op Scans uitvoeren onder Algemene taken.

9. Klik in het venster Computerscan op Volledige systeemscan en vervolgens op Start.

10. Klik op Sluiten wanneer de scan is voltooid.

11. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54442815_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7, Windows XP, Windows Vista
Laatste wijziging: 03/12/2012