Uw productsleutel voor Norton opzoeken

Afhankelijk van uw situatie zijn er verschillende manieren om uw productsleutel te vinden. De beste manier is om deze bij uw Norton-account op te halen.

Meestal heeft u de productsleutel niet nodig om uw Norton-abonnement bij te werken. Als uw Norton-product is verlopen of onjuiste dagen van uw abonnement weergeeft, moet u het product misschien downloaden via de account met het huidige abonnement.

Norton downloaden en installeren

1. Meld u aan bij Norton.

2. Als u nog niet bij Norton bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

3. Klik in het venster Norton instellen op Norton downloaden.

4. Klik op Akkoord en downloaden.

5. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit:

• Voor de browsers Internet Explorer of Microsoft Edge: klik op Uitvoeren.

• Voor Firefox of Safari: klik in de rechterbovenhoek van de browser op de optie Downloaden om de gedownloade bestanden weer te geven. Klik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

• Voor Chrome: klik in de linkerbenedenhoek op het bestand dat u heeft gedownload.

6. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm.

7. Uw Norton-product is nu geïnstalleerd en geactiveerd.

De productsleutel vinden

• Waar uw productsleutel zich bevindt, is afhankelijk van de manier waarop u uw Norton-product heeft aangeschaft. Kies een van de volgende opties: