Uw productsleutel voor Norton zoeken

Afhankelijk van uw situatie zijn er verschillende manieren om naar uw productsleutel te zoeken. Meestal heeft u de productsleutel niet nodig om uw Norton-abonnement bij te werken. Als uw Norton-product is verlopen of onjuiste dagen van uw abonnement weergeeft, moet u het product mogelijk downloaden via de account met het huidige abonnement. Lees voor gedetailleerde instructies Norton downloaden en installeren vanuit uw account.

Wanneer u bij het activeren van Norton het bericht 'Ongeldige productsleutel' ziet, leest u Bericht 'Ongeldige productsleutel'.

De productsleutel zoeken

Waar uw productsleutel zich bevindt, is afhankelijk van de manier waarop u uw Norton-product heeft aangeschaft. Kies een van de volgende opties:

Norton Utilities Premium

Als u het bericht "Fout 2: activeringssleutel niet herkend..." ziet wanneer u Norton Utilities Premium activeert, raadpleegt u Fout: "Fout 2: activeringssleutel niet herkend..." bij het activeren van Norton Utilities Premium

1. Meld u aan bij uw account.

2. Scrol op de pagina Mijn abonnement onder Norton Utilities Premium omlaag om de productsleutel te zien.

Kopieer de productsleutel of maak er een aantekening van.

3. Start Norton Utilities Premium.

4. Klik op Nu activeren.

5. Voer de productsleutel van Norton Utilities Premium in en klik op Nu activeren.

Als u tijdens het activeren fouten ziet, is het mogelijk dat de productsleutel die u heeft ingevoerd onjuist is of voor een ander product is. Controleer of de productsleutel correct is ingevoerd en probeer opnieuw te activeren.

Norton downloaden en installeren

Als u meer hulp nodig heeft, neemt u contact op met de Klantenservice en ondersteuning.

Contact opnemen