Opstartbeveiliging configureren

De functie Opstartbeveiliging biedt geavanceerde beveiliging vanaf het moment dat u de computer opstart. Zodra u uw computer opstart, wordt Auto-Protect door Norton 360 Online gestart en zijn alle vereiste stuurprogramma's en plug-ins actief. Deze optie zorgt voor een hoger beveiligingsniveau vanaf het moment dat u uw computer aanzet.

Opstartbeveiliging configureren

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Antivirus in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen.

3. Klik in de rij Opstartbeveiliging op een van de instellingen. Uw opties zijn:

• Agressief

• Normaal

• Uit

4. Klik op Toepassen en vervolgens op Sluiten.

Opstartbeveiliging

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54348500_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 23/08/2011