Opstartbeveiliging

De functie Opstartbeveiliging biedt geavanceerde beveiliging vanaf het moment dat u de computer opstart. Deze optie zorgt voor betere beveiliging door alle onderdelen die nodig zijn om uw computer te beschermen, uit te voeren zodra u uw computer opstart.

Als u uw computer tijdens het opstarten wilt beveiligen, moet u de optie Opstartbeveiliging configureren. Als u de optie Opstartbeveiliging wilt oproepen, gaat u naar het hoofdvenster van Norton 360 Online en klikt u op Instellingen > AntiVirus > Automatische bescherming.

U kunt de volgende opties gebruiken om Opstartbeveiliging te configureren:

• Agressief

Deze instelling biedt optimale bescherming terwijl uw computer wordt opgestart.

Deze optie zorgt voor volledige beveiliging tijdens het opstarten: Auto-Protect functioneert zodra u uw computer opstart.

• Normaal

Biedt extra beveiliging tijdens het opstarten zonder de opstartprestaties van uw computer te beïnvloeden.

Wanneer u deze optie selecteert, worden de stuurprogramma's en plug-ins tijdens het opstarten van de computer actief vóór de opgegeven vertraging. Deze optie zorgt voor betere opstartprestaties evenals een goed beveiligingsniveau.

• Uit

Hiermee wordt opstartbeveiliging uitgeschakeld.

Als u de optie Opstartbeveiliging uitschakelt, verlaagt u het beveiligingsniveau van uw computer.

Opstartbeveiliging configureren

Antivirusinstellingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54348494_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011