Items toevoegen aan Uitgesloten handtekeningen

Als u een beveiligingsrisico van scans wilt uitsluiten, moet u het specifieke beveiligingsrisico aan het venster Uitgesloten handtekeningen toevoegen. U kunt een bekend risico op naam selecteren en aan de lijst toevoegen.

Wanneer u een bekend beveiligingsrisico uitsluit van Norton 360 Online-scans, wordt het beveiligingsniveau van uw computer verlaagd. Sluit items alleen uit als u zeker weet dat ze niet zijn geïnfecteerd.

Een handtekening toevoegen aan Uitgesloten handtekeningen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op AntiVirus in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen.

3. Klik op het tabblad Scans en risico's in het venster met instellingen voor AntiVirus.

4. Klik op Configureren in de rij Handtekeningen die van alle detecties worden uitgesloten onder Uitsluitingen/Lage risico's.

5. Klik op Toevoegen in het venster Uitgesloten handtekeningen.

6. Klik in het venster Beveiligingsrisico's op een beveiligingsrisico dat u wilt uitsluiten, en klik op Toevoegen.

7. Klik in het venster Uitgesloten handtekeningen op Toepassen en vervolgens op OK.

8. Klik in het venster Instellingen op Sluiten.

Uitsluitingen van handtekeningen

Realtime-uitsluitingen

De Norton 360 Online-scans

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54298598_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 23/08/2011