Uitsluitingen van handtekeningen

Met Norton 360 Online kunt u specifieke bekende beveiligingsrisico's selecteren en van Norton 360 Online-scans uitsluiten. Sluit een risico alleen van Norton 360 Online-scans uit als dat specifiek nodig is. Als een programma bijvoorbeeld afhankelijk is van een ander programma dat een beveiligingsrisico vormt, kunt u besluiten dat programma toch op uw computer te laten staan. Ook kunt u aangeven dat waarschuwen niet meer nodig is bij toekomstige scans.

Wanneer u een bekend beveiligingsrisico uitsluit van Norton 360 Online-scans, wordt het beveiligingsniveau van uw computer verlaagd. Sluit items alleen uit als u zeker weet dat ze niet zijn geïnfecteerd.

Als u een beveiligingsrisico van scans wilt uitsluiten, moet u het specifieke beveiligingsrisico aan het venster Uitgesloten handtekeningen toevoegen. Het venster Uitgesloten handtekeningen bevat de lijst met alle beveiligingsrisico's die van Norton 360 Online-scans kunnen worden uitgesloten. Voor elk beveiligingsrisico kunt u de details bekijken, evenals het effect van het risico op uw computer.

Als u beveiligingsrisico's aan het venster Uitgesloten handtekeningen wilt toevoegen, gaat u naar het hoofdvenster van Norton 360 Online en klikt u op Instellingen > AntiVirus > Scans en risico's > Uitsluitingen/Lage risico's > Handtekeningen die van alle detecties worden uitgesloten > Configureren.

Items toevoegen aan Uitgesloten handtekeningen

SONAR-beveiliging

SONAR-beveiliging in- of uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54298595_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 23/08/2011