Realtime-uitsluitingen

Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) biedt realtimebeveiliging tegen bedreigingen en detecteert proactief onbekende beveiligingsrisico's op uw computer. SONAR identificeert nieuwe bedreigingen op basis van het gedrag van toepassingen. SONAR identificeert bedreigingen sneller dan de traditionele, op handtekeningen gebaseerde technieken voor bedreigingsdetectie. SONAR detecteert en beschermt u al tegen schadelijke programma's voordat virusdefinities via LiveUpdate beschikbaar zijn.

SONAR controleert uw computer op schadelijke activiteiten door middel van heuristische analyse. Bedreigingen met hoge zekerheid worden automatisch geblokkeerd en verwijderd. Wanneer bedreigingen met hoge zekerheid worden gedetecteerd en verwijderd, wordt u hiervan door Norton 360 Online op de hoogte gesteld.

U kunt Norton 360 Online echter configureren om bepaalde programma's van de Norton 360 Online Auto-Protect-scans en SONAR-scans uit te sluiten. Sluit programma's alleen uit als u zeker weet dat ze niet zijn geïnfecteerd. U kunt de programma's uitsluiten van de Auto-Protect-scans en SONAR-scans door ze aan het venster Realtime-uitsluitingen toe te voegen. Wanneer u een programma aan het venster Realtime-uitsluitingen toevoegt, wordt het bestand door Norton 360 Online genegeerd wanneer de Auto-Protect-scan en SONAR-scan worden uitgevoerd. De optie sluit ook submappen binnen een map uit.

Sluit een programma alleen van Norton 360 Online-scans uit als u zeker weet dat het programma veilig is. Als een programma bijvoorbeeld afhankelijk is van een ander programma dat een beveiligingsrisico vormt, kunt u besluiten dat programma toch op uw computer te laten staan.

Als u programma's aan het venster Realtime-uitsluitingen wilt toevoegen, gaat u naar het hoofdvenster van Norton 360 Online en klikt u op Instellingen > AntiVirus> Scans en risico's > Items die van Auto-Protect-, SONAR- en downloadinformatiedetectie moeten worden uitgesloten > Configureren.

Beveiligingsbedreigingen uitsluiten van scans

SONAR-beveiliging

SONAR-beveiliging in- of uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54298489_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 23/08/2011