Uw Norton-account aanmaken

Als u Norton wilt gebruiken, moet u een bestaande Norton-account gebruiken of een nieuwe aanmaken. In het venster Uw Norton-account aanmaken kunt u een nieuwe Norton-account aanmaken. U moet het privacybeleid van Symantec lezen en ermee akkoord gaan om een Norton-account aan te maken.

De volgende opties zijn beschikbaar in het venster Uw Norton-account aanmaken :

Land/regio

Selecteer uw land of regio.

Voornaam

Typ uw voornaam.

Achternaam

Typ uw achternaam.

E-mailadres

Hier wordt het e-mailadres weergegeven dat u al heeft opgegeven.

Norton stuurt alle e-mailmeldingen naar dit e-mailadres. U moet dit e-mailadres opgeven telkens wanneer u zich aanmeldt bij uw Norton-account.

E-mailadres opnieuw invoeren

Typ het e-mailadres opnieuw om te bevestigen dat het eerder opgegeven e-mailadres correct is.

Wachtwoord

Typ het wachtwoord voor uw Norton-account.

Wachtwoord is hoofdlettergevoelig en moet tussen de 6 en 50 tekens lang zijn.

Wachtwoord opnieuw invoeren

Typ het wachtwoord opnieuw om te bevestigen dat het eerder opgegeven wachtwoord correct is.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54033530_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows
Laatste wijziging: 19/06/2017