Norton instellen

Via het venster Norton instellen kunt u uw apparaat aan Norton koppelen. Heeft u al een Norton-account, dan kunt u uw e-mailadres opgeven dat u gebruikt om u aan te melden bij uw Norton-account in het vak E-mailadres. Heeft u geen Norton-account, dan typt u het e-mailadres dat u wilt gebruiken om u te registreren voor Norton-account. U moet dit e-mailadres opgeven telkens wanneer u zich aanmeldt. Norton stuurt alle e-mailmeldingen naar dit e-mailadres.

Uw Norton-account

Een Norton-account maken

Uw Norton-account openen

Reageren op beveiligingsstatusindicators op de pagina Apparaten