Uw Norton-accountinstellingen updaten

Wist u dit? Vele abonnementen bieden de mogelijkheid om uw Norton-beveiliging gratis uit te breiden naar meerdere apparaten.

Klik hier om het programma te downloaden.

In dit artikel worden een aantal algemene scenario's beschreven waarin u hulp nodig kunt hebben bij het beheren van uw Norton-account, zoals:

• Uw Norton-service downloaden, installeren of overdragen

• Uw e-mailadres of wachtwoord voor Norton wijzigen, of de factuur- en creditcardgegevens wijzigen.

• De automatische verlengingsservice van Norton al dan niet inschakelen, of uw e-mailvoorkeuren configureren

Downloaden en installeren

Wanneer u hulp nodig heeft, klikt u op de onderstaande link en volgt u de instructies voor het downloaden, installeren of overdragen van uw Norton-service.

Klanten in Azië : als u het Norton-abonnement heeft aangeschaft bij een van de Aziatische online winkels van Norton, wordt u niet gevraagd uw aankoop te bevestigen.

Accountinstellingen

Wanneer u hulp nodig heeft, klikt u op de onderstaande link en volgt u de instructies om het e-mailadres, het wachtwoord of de factuurgegevens (bijv. creditcardgegevens en factuuradres) voor uw Norton-account te wijzigen.

Voorkeuren voor automatische facturering en e-mail

Wanneer u hulp nodig heeft, klikt u op de onderstaande link en volgt u de instructies om u niet te registreren voor de automatische verlengingsservice of om uw e-mailvoorkeuren te wijzigen.

Voor alle andere problemen gaat u naar de Norton Support-website.