Uw accountgegevens bijwerken

Raadpleeg de informatie hieronder om uw accountgegevens bij te werken. Als u uw wachtwoord bent vergeten of problemen heeft met het ontvangen van de herstelmail, lees dan Het wachtwoord voor uw account opnieuw instellen.

Wanneer uw account met een oud e-mailadres is gemaakt en u geen toegang heeft tot uw oude e-mailadres, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning voor hulp.

Voor alle andere zaken neemt u contact op met de Klantenservice en ondersteuning.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54033503
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows
Laatste wijziging: 06/01/2021