Ontdek hoeveel apparaten u met uw Norton-abonnement kunt beschermen

De meeste Norton-producten mogen op 3, 5 en 10 apparaten worden geïnstalleerd. Ga naar de Norton Online Store als u een nieuw Norton-product aanschaft en wilt weten op hoeveel apparaten u het product mag installeren. De licentie-informatie voor alle Norton-producten kunt u vinden in de Norton Online Store.

Als u Norton al heeft aangeschaft en geïnstalleerd, kunt u de licentie-informatie via uw Norton-account vinden.

Het aantal beschikbare plaatsen vinden

1. Meld u aan bij Norton om uw licentiegegevens weer te geven.

2. Klik op uw Norton-product op de pagina Abonnementen.

3. Bekijk het aantal beschikbare plaatsen voor installatie.