Fout: "C:\Program Files\[product name]\Engine\{version number}\uiStub.exe. Het opgegeven pad bestaat niet" wanneer ik Norton 360 versie 4.0 start

U kunt dit probleem verhelpen door Norton 360 versie 4.0 te verwijderen en weer te installeren. Download en voer het Norton-verwijderingsprogramma uit om Norton 360 versie 4.0 te verwijderen.

STAP 1

Uw productsleutel opslaan

Als u uw product via uw internetaanbieder hebt gedownload, hebt u geen productsleutel. Sla deze stap over en ga door met stap 2.

Als u een cd-versie hebt, vindt u de productsleutel op de achterkant van het cd-hoesje. Voor uw downloadaankoop vindt u de productsleutel in de bevestigingsmail van Symantec. Nadat u de productsleutel hebt genoteerd, gaat u naar stap 2.

1. Zorg dat uw computer met internet is verbonden.

2. Start Norton 360.

Als u uw Norton-product niet kunt starten, kunt u rechtstreeks naar de Norton Account-webpagina gaan om uw productsleutel op te slaan.

http://www.myNortonAccount.com

3. Klik op Mijn account en vervolgens op Norton Account openen.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u nog geen Norton Account hebt aangemaakt, voert u uw e-mailadres in en volgt u de instructies op het scherm.

• Klik in de rechterbovenhoek van de Norton Account-pagina op Aanmelden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw Norton Account in en klik vervolgens op Aanmelden.

5. Klik onder Producten op het Norton-product waarvoor u de productsleutel wilt opslaan.

6. Noteer de productsleutel.

7. Meld u af bij uw Norton Account.

STAP 2

BUdump.exe downloaden en uitvoeren

1. Download BUdump.exe.

DOWNLOADEN

2. Klik op Opslaan.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

3. Dubbelklik op het bestand BUdump.exe op het bureaublad.

4. Klik op Uitvoeren.

BUdump.exe wordt snel en geruisloos uitgevoerd.

STAP 3

Het Norton-verwijderingsprogramma downloaden en uitvoeren

Het Norton-verwijderingsprogramma verwijdert alle Norton 2003-producten en nieuwer, Norton 360 en Norton SystemWorks 12.0 van uw computer. Controleer voordat u verdergaat of u de installatie-cd's of gedownloade installatiebestanden hebt voor alle Norton-producten die u opnieuw wilt installeren. Als u pcAnywhere of WinFAX hebt, verwijdert u deze met Software voordat u het Norton-verwijderingsprogramma uitvoert. Ook als u ACT! of WinFAX gebruikt, maakt u een back-up van de betreffende databases voordat u die producten verwijdert.

1. Download het Norton-verwijderingsprogramma.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

DOWNLOADEN

2. Dubbelklik op het pictogram van Norton Removal Tool op het bureaublad van Windows.

3. Volg de instructies op het scherm.

4. Start uw computer opnieuw op.

Uw computer wordt mogelijk meerdere keren opnieuw gestart, en u wordt mogelijk gevraagd bepaalde stappen te herhalen nadat de computer opnieuw is gestart.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53464070_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 03/02/2011