Opt-out trialware

Opt-out trialware is een manier om Norton-services uit te proberen voordat u ze koopt. Wanneer u uw trialware-order plaatst, wordt u gevraagd uw creditcard- of bankpasgegevens in te dienen. Tijdens deze proefperiode wordt u niets in rekening gebracht. Tijdens deze periode kunt u de service installeren en activeren, en alle functies van de Norton-service gebruiken. Als u tevreden bent met Norton, kunt u de service blijven gebruiken en uw beveiliging aan het eind van de proefperiode automatisch door het systeem met een jaar laten verlengen.

Als u niet helemaal tevreden bent met uw proefservice, kunt u tijdens uw gratis proefperiode op elk moment afzien van verlenging. Als u uw evaluatieversie niet langer wilt gebruiken, gaat u naar de pagina Mijn abonnement en zet u de schakelaar voor Automatische verlenging op UIT.

Als een volledig jaar beveiliging in rekening is gebracht, moet u binnen 60 dagen contact opnemen met uw regionale/nationale vertegenwoordiger van de klantenondersteuning om een restitutie aan te vragen. Als de restitutie eenmaal is verwerkt, wordt de duur van uw Norton-abonnement dienovereenkomstig aangepast. Na restitutie vervalt uw abonnement en wordt uw apparaat niet langer beveiligd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53371932_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows
Laatste wijziging: 28/11/2018