Meldingen via e-mail instellen

U kunt Norton configureren om e-mails over service-updates, aanbiedingen en beveiligingsnieuwsbrieven te ontvangen.

Meldingen via e-mail instellen

  1. Meld u aan bij uw Norton-account.

  2. Kies op de pagina Accountinstellingen onder E-mailvoorkeuren uw voorkeurstaal uit het keuzemenu.

  3. Selecteer Stuur mij productupdates, aanbiedingen en beveiligingsnieuwsbrieven via e-mail.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53371862_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 17/04/2017