Meldingen via e-mail

Norton Management stuurt u een bericht wanneer uw beheerde apparaten aandacht vereisen. Norton Management stuurt de meldingen naar het e-mailadres dat u gebruikt om u aan te melden bij uw Norton Management. Nadat u de melding via e-mail hebt ontvangen, kunt u zich aanmelden bij Norton Management en de juiste stappen ondernemen.

U kunt Norton Management instellen om u in de volgende situaties op de hoogte te brengen:

• Als een apparaat risico loopt.

• Als uw apparaat op afstand wordt verwijderd uit Norton Management.

• Als uw Norton-product op afstand wordt verwijderd.

Norton Management

Meldingen via e-mail instellen

De statusindicators voor beveiliging op de pagina Mijn apparaten

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53371859_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 28/11/2012