Reageren op beveiligingsstatusindicators op de pagina Apparaten

Wanneer uw apparaat te maken krijgt met een beveiligingsprobleem, geeft Norton een rood kruisje (x) weer op het apparaat. U kunt de optie Nu verhelpen gebruiken om de beveiligingsbedreigingen op uw apparaat te verhelpen via uw Norton-account. Nadat u de beveiligingsproblemen heeft opgelost, verandert het rode kruisje (x) op het apparaat in een groen vinkje.

Reageren op beveiligingsindicators

1. Meld u aan bij uw Norton-account.

2. Op de pagina Apparaten klikt u onder de naam van het apparaat op Probleem gevonden.

Mogelijk moet u over de apparaten scrollen om een bepaald apparaat te vinden. Nadat de beveiligingsproblemen op het apparaat zijn opgelost, wordt de apparaatstatus gewijzigd van een rood kruisje (x) naar een groen vinkje.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53371176_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 11/04/2017