De beveiligingsstatus van een apparaat weergeven

Met Norton kunt u op afstand de beveiligingsstatus van uw apparaat bekijken. U kunt de beveiligingsstatus van uw apparaat bekijken en beveiligingsproblemen oplossen via uw Norton-account vanaf elke locatie over de hele wereld. De kleur van het statuspictogram op het apparaat geeft de huidige beveiligingsstatus van uw apparaat aan. Een beveiligd apparaat wordt met een groen vinkje weergegeven, en een apparaat met beveiligingsproblemen met een rood kruisje (x).

De beveiligingsstatus van een apparaat weergeven

1. Meld u aan bij uw Norton-account.

2. Op de pagina Apparaten kunt u de beveiligingsstatus van uw apparaat weergeven en de juiste stappen ondernemen om te zorgen dat u beveiligd blijft.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53371173_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 11/04/2017