De beveiligingsstatusindicators op de pagina Apparaten

Als u al een Norton-service op uw apparaat heeft geïnstalleerd, kunt u op afstand de status van uw apparaat bekijken via uw Norton-account. De kleur van het statuspictogram geeft de huidige status van uw apparaat aan.

De beveiligingsstatusindicators variëren voor verschillende apparaten. Android-apparaten geven bijvoorbeeld niet dezelfde beveiligingsstatusindicators weer die Norton weergeeft voor Windows- en Mac-apparaten.

Hieronder ziet u de verschillende statussen die Norton voor uw apparaten weergeeft:

Rood kruisje (x)

Hiermee wordt aangegeven dat uw apparaat niet is beveiligd of dat er geen Norton-service is geïnstalleerd. U kunt op de optie Norton kopen of Norton downloaden klikken om stappen te ondernemen om uw apparaat te beveiligen.

Oranje pictogram met uitroepteken

Hiermee wordt aangegeven dat uw apparaat risico loopt.

U heeft de volgende statussen:

• Computerbeveiliging in gevaar geeft aan dat er beveiligingsproblemen bestaan voor uw computerbeveiliging die onmiddellijk moeten worden opgelost. Klik op Nu verhelpen om de beveiligingsbedreigingen op uw computer te verhelpen.

• Netwerkbeveiliging in gevaar geeft aan dat uw netwerkbeveiliging onmiddellijk aandacht vereist. Klik op Nu verhelpen om problemen op te lossen.

• Webbeveiliging in gevaar geeft aan dat uw netwerkbeveiliging onmiddellijk aandacht vereist. Klik op Nu verhelpen om problemen op te lossen.

Het oranje uitroepteken wordt ook weergegeven als u geen scan of LiveUpdate op uw apparaat heeft uitgevoerd. Als het probleem zich blijft voordoen, wordt de status veranderd in een rood kruisje (x).

Groen vinkje

Geeft aan dat uw Norton-beveiligingsproduct geïnstalleerd is en uw apparaat tegen beveiligingsbedreigingen en virussen beschermd is.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53371133_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 13/12/2016